eCHIPA BRB HOME te caută

Vino sa lucrezi alături de echipa BRB HOME

Echipa BRB HOME este dedicată realizării proiectelor personalizate de mobilier, iar rezultatele muncii noastre sunt strâns legate de satisfacția clienților noștri. Pentru a putea continua în a materializa toate preferințele cumpărătorilor noștri avem nevoie de tine în a întregi echipa.

Montator mobilier

   Lucrul în echipa este punctul nostru culminant în obținerea rezultatului dorit de către clientul nostru. Persoana potrivită pentru echipa noastră este cea care mânuiește cu dexteritate asamblarea mobilierul mult dorit de către clientul nostru astfel încât să oferim siguranța că livrarea produsul se ridică la așteptările și standardele cumpărătorilor. Ne dorim un coleg dornic de a lucra în echipă și implicit în grupul BRB HOME, iar daca tu ești persoana potrivită pentru postul de montator mobilier, poți completa formularul de mai jos.
Experiența constituie un avantaj, însă nu ezita să ne contactezi.

Proiectant mobilier

   Impactul vizual este primul nostru atu atunci când ne adresăm clienților, iar acest serviciu, de proiectare a mobilierului reprezintă contactul nostru cu dorința, imaginea și preferințele cumpărătorului. Dacă te consideri o persoană dornică de a proiecta digital tot ceea ce noi dorim să realizăm fizic, alăturăte echipei BRB HOME. Postul de proiectant îți poate aparține dacă ești dispus să ne contactezi prin a completa formularul de mai jos
Experiența constituie un avantaj, însă nu ezita să ne contactezi.

Trimite CV-ul tău

  Atașează CV-ul tău

  CONTACTEAZĂ-NE!

  Detalii Contact

  Telefon: 0734.444.466
  E-mail: office@brbhome.ro
  Adresa: Câmpina, Str. Fericirii (în spatele benzinăriei ETU)
  Program: Luni — Vineri 8:00 – 16:30

  Trimite-ne un mail

   Folosim tehnologii de tip cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare afișate în funcție de interesele și/sau profilul dumneavoastră, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul pe website. Prin click pe “DA, SUNT DE ACORD”, acceptați folosirea tuturor tehnologiilor de tip cookie, care implică inclusiv acceptul dvs. cu privire la stocarea/accesarea informațiilor.