DIN ATENȚIE PENTRU NEVOILE CLIENȚILOR OFERIM URMĂTOARELE

Servicii

Mobila fabricată la comandă îi oferă clientului flexibilitatea și posibilitatea de a-și crea propriul design din materiale de calitate superioară, cu o gamă largă de culori.

Debitare şi cantuire

Pentru a oferi produse de calitate superioară echipa BRB HOME utilizeză tehnologie modernă pentru debitarea materialelor, iar căntuirea se realizează cu adeziv de înaltă calitate pentru o îmbinare perfectă și durabilă.

Proiectare 3d

Mobilierul se va îmbina perfect în spațiul de amplasare, totul datorită design-ului rezultat în urma previzualizării 3D a configuratiei dumneavoastră.

Executare produse

Execuția produselor se desfășoară pe linii automatizate, rezultând un mobilier din PAL mat și lucios , MDF înfoliat și vopsit , totul ca urmare a proiectelor 3D discutate cu beneficiarii.

Livrare şi montare

Livrarea și montajul produselor noastre sunt efectuate în totalitate de către membrii echipei BRB HOME. Dorim să onorăm fiecare comandă în condiții pregătite pentru așteptările clienților noștri.

clienti & parteneri

CONTACTEAZĂ-NE!

Detalii Contact

Telefon: 0734.444.466
E-mail: office@brbhome.ro
Adresa: Câmpina, Str. Fericirii (în spatele benzinăriei ETU)
Program: Luni — Vineri 8:00 – 16:30

Trimite-ne un mail

    Folosim tehnologii de tip cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare afișate în funcție de interesele și/sau profilul dumneavoastră, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul pe website. Prin click pe “DA, SUNT DE ACORD”, acceptați folosirea tuturor tehnologiilor de tip cookie, care implică inclusiv acceptul dvs. cu privire la stocarea/accesarea informațiilor.