Povestea noastră

Despre noi

   Echipa BRB HOME este dedicată proiectelor personalizate de mobilier, iar rezultatele muncii noastre sunt strâns legate de satisfacția clienților noștri.

   Deși firma este nouă pe piață, echipa noastră are o experiență de peste 13 ani în proiectarea mobilierului și design-ul acestuia. 

      Obiective

   Principalul nostru obiectiv este realizarea unui mobilier de înaltă calitate care să satisfacă orice client.

   Proiectarea 3D ne ajută să oferim clientului o imagine asupra aspectului și poziționării mobilierului în spațiul dorit. Astfel, înainte de executare, proiectele sunt atent analizate din ambele perspective, iar apoi sunt realizate cu multă atenție de echipa noastră.

DIN GRIJA PENTRU NEVOILE CLIENȚILOR OFERIM URMĂTOARELE

SERVICII

Pentru a oferi produse de calitate superioară echipa BRB Home lucrează cu echipamente moderne pentru debitarea materialelor, iar cantuirea se realizează cu adeziv de înaltă calitate pentru o îmbinare perfectă și durabilă. 

Pentru ca piesele de mobilier să se îmbine perfect cu spațiul în care vor fi amplasate și pentru realizarea design-ului perfect puteți previzualiza 3D configurația de mobilier pentru dumneavoastră.

Execuția produselor se desfasoară pe linii automatizate, rezultând un mobilier din PAL mat și lucios , MDF înfoliat și vopsit , totul ca urmare a proiectelor 3D discutate cu beneficiarii.

Livrarea și montarea se face de către firma noastră pentru a ne asigura că produsele sunt transportate în condiții de siguranță și acestea sunt montate corespunzător. 

exprerienȚa cu clienȚIi

RealizĂri

69
design-uri noi
0
ani În industrie
0
proiecte finalizate În 2020

CONTACTEAZĂ-NE!

Detalii Contact

Telefon: 0734.444.466
E-mail: office@brbhome.ro
Adresa: Câmpina, Str. Fericirii (în spatele benzinăriei ETU)
Program: Luni — Vineri 8:00 – 16:30

Trimite-ne un mail

    Folosim tehnologii de tip cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare afișate în funcție de interesele și/sau profilul dumneavoastră, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul pe website. Prin click pe “DA, SUNT DE ACORD”, acceptați folosirea tuturor tehnologiilor de tip cookie, care implică inclusiv acceptul dvs. cu privire la stocarea/accesarea informațiilor.